Bouwwerken Vermeiren bvba: betrouwbaar familiebedrijf voor uw bouw

Van woningrenovatie tot nieuwbouwappartementen

Geef de plannen voor uw bouwproject in de meest bekwame handen. Bij Bouwwerken Vermeiren bent u zeker dat uw huis, villa of flat vakkundig wordt gerenoveerd of gebouwd. En wilt u een volledig appartementsgebouw uit de grond doen oprijzen? Ideaal, want als bouwbedrijf in Antwerpen staan we daarvoor bekend.

 

Krijg de smaak te pakken op onze website.

 

Ervaren en goed uitgerust bouwbedrijf in Antwerpen

Bouwwerken Vermeiren kent al sinds de jaren vijftig een gestage groei. U vertrouwt dus op de jarenlange ervaring van ons familiebedrijf. Op een duurzaam partnerschap, stabiele financiën, en een uitgebreide uitrusting. Wij zorgen ervoor dat uw bouwwerken zo efficiënt mogelijk verlopen. Ons wagenpark en bekistingsmateriaal, onze bouwkranen en eigen vlechterij voor dragende constructies dragen daartoe bij.

Eigen prefabafdeling

U hebt geen tijd te verliezen met uw bouwproject. Daarom bereiden wij balken, kolommen en bepaalde gevelelementen alvast voor in onze prefabafdeling. Tijdens de werkzaamheden volgen onze ploegbazen de ervaren vakmannen op de voet. In nauw overleg met u en een werfbegeleider.

 

Klantendienst

Wilt u een project laten realiseren of een nieuwbouw kopen? Dan kunt u op elk moment terecht bij onze klantendienst. U maakt er duidelijk wat u verwacht qua materiaal, indeling en afwerking. Zo krijgt u uw persoonlijke totaalpakket voor een duidelijke, eerlijke prijs.

 

Zoekt u een bouwbedrijf in Antwerpen en omstreken met een onberispelijke reputatie? Contacteer Bouwwerken Vermeiren!